Wat kunnen we voor je doen?

Advies over online communicatie strategie

Wat wil je berijken en welke online strategie hoort daar bij. Welke toon past daar het best bij? Aan de hand van gerichte vragen en voorbeelden bepalen we samen hoe je op een creatieve manier de meest doeltreffende strategie kunt toepassen.

Grafisch ontwerp voor Web-sites

Onze grafische ontwerpen zijn eigenzinnig genoeg om op te vallen zonder gebruik te maken van overdreven effecten. Het ontwerp staat in dienst van de uitstraling die je je website wilt geven maar vertoont ook de hand van een geschoolde ontwerper.

Content Management Sysytem

Met een Content Management Systeem kunt je zelf je pagina's actueel houden zonder verstand te hebben van Websites bouwen. Je typt nieuwe informatie in simpele invul formulieren en voegt plaaatjes vanaf je eigen computer toe. Het systeem zorgt er voor dat de informatie op de juiste plaatsen in je website terecht komt.

Gallery

Ideaal voor mensen die veel beeld materiaal willen laten zien. Een simpel systeem om plaatjes met begeleidende teksten te publiceren. Maakt overzichtspagina's met kleine "thumbnail" plaatjes, en doorklikbare gallerys met grote afbeeldingen, eventueel als slideshow te zien.

Facebook bedrijfs pagina

Een Facebook pagina in combiatie met een "Like" button op uw website kan heel effectief zijn om Uw bedrijf onder de aandacht te krijgen. Het is belangrijk dat de pagina er goed uit ziet en duidelijk is. We helpen met het opzetten en grafisch ontwerp.

Webshop

Er is een grote keuze aan webshop programma's en er zijn verschillende payment providers. Wij kunnen je adviseren en de webshop op maat inbouwen in uw website.

Je website klaar voor Smartphones: van Flash naar HTML

Als je website in Flash is gebouwd is hij niet te zien op bijvoorbeeld een iPhone of iPad. Dat is jammer, want zo mis je een belangrijk deel van je publiek. We kunnen de Flash-site in bijna alle gevallen ombouwen tot een interactieve HTLL/CSS/Javascript site die op alle platformen goed werkt.

Optimalisatie voor zoek machines

Natuurlijk zorgen we dat je website optimaal gevonden kan worden door zoekmachines. Hoeveel bezoekers komen op je site? Waar komen ze vandaan? Met welke zoektermen kunnen mensen je website vinden? We helpen om web statistieken op te zetten en te interpreteren, en geven advies hoe mensen je beter kunnen vinden.