Van individuele ondernemers tot grote instellingen, van simpele website tot complex CMS. Onze projecten zijn heel divers.


Webdevelopment: CMS voor De Balie

Voor Cultureel Centrum De Balie ontwikkelde Michiel van der Haagen het Content Management Syteem. De website dient tevens als archief, programma's en thema's die regelmatig terug kwamen worden gebundeld in Dossiers. Heel veel video materiaal, want bijna elke avond werd live uitgezonden en gearchiveerd.

Cultureel Centrum De Balie Amsterdam >

Design: Madrelingua

Alle aspecten van dit kleine dynamische bedrijf worden overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. Grafisch ontwerp van ons, concept in nauwe samenwerking met de klant.

madrelingua.com >

Logo en Webdesign: gallerywm.com

Deze website bestaat al meer dan 10 jaar. Vanaf het bedenken van het logo tot de volledige grafisch als technisch verzorging wordt door ons gedaan. Het website toont een leuke verzameling van meer dan 100 tentoonstellingen van Nederlandse en internationale kunstenaars.

GalleryWM >

Design: Pete's Portraits

Een foto gallery op maat voor een bijzondere serie portretten van fotografen die allemaal in GalleryWM geëxposeerd hebben.

Pete's Portraits >

Design en Inrichten Drupal CMS: JosephineBosma.com

Deze website is zowel grafisch bedacht als technisch verzorgd door BuroVrolik. Het Drupal Conten Management Systeem maakt het voor journalist en kunstcriticus Josephine Bosma mogelijk om zelf al haar werk online te zetten. De site zit vol interessante teksten over internet kunst en interviews met web kunstenaars o.andere RTMark, Jeffrey Shaw, Peter Luining.

Josephine Bosma >

Design: oudercreche.info

De opdracht is simpel: zo nu en dan moeten er nieuwe kinderen gevonden worden voor deze speciale cèche. Geef potentiele ouders een zo goed mogelijk beeld, want aleen mensen die volledig achter de doelstelling staan kunnen mee doen. Volledige website en foto's op de site door ons verzorgd.

Ouder créche Joop Guilliamse >

Webdesign: zenshiatsu-massage-amsterdam.nl

Shiatsu is een hand– en duimdrukmassage uit Japan. Grafisch ontwerp van BuroVrolik aan de hand van een paar bestaande getekende elementen uit de folder voor visuele continuiteit. Technisch geheel verzorgd en online gezet door BuroVrolik.

Zen Shiatsu Amsterdam >

Design & animaties: Miettes de Spectacles

Franse website, poppen theater
In nauw overleg met de klant hebben we een site gebouwd die de sfeer van haar voorstellingen zo goed mogelijk overbrengt met een aantal speelse elementen om de aandacht vast te houden.

Miettes de Spectacles >

Webdevelopment: Cool Media Hot Talk Show

Grens verleggend zowel technisch als conceptueel. Een volledig online discussie platform in een op iedere website te embedden widget. Een systeem dat live commentaar naast een live uitzending mogelijk maakt, inclusief instant beoordeling van die commentaren.

Dit project heeft een prijs gewonnen:
Vritueel platform Best practise >